LA NOSTRA HISTÒRIA

De KITESPIRIT a DELTASPIRIT

Aquest projecte és una evolució de la nostra escola Spirit. Nascuda de les mans del Juanjo i l'Emili, dos apassionats del kitesurf que han format a una bona colla de practicants del Delta al llarg d'aquests darrers anys.

L'escola va començar únicament com a formadors del kitesurf i poc a poc ha evolucionat amb les noves disciplines que han anat apareixent en els darrers anys.

IMG_3864.HEIC
3025e18c-c0d6-4774-b4ea-befd62ac9e2b.jpg

DELTASPIRIT

DELTASPIRIT sorgeix de la necessitat de mostrar l'encant del nostre territori des d'una perspectiva totalment diferent. Des de l'activitat física al medi natural aquàtic i amb l'aprenentatge d'una gran diversitat de disciplines.

Tots els nostres monitors són especialistes en cadascuna d'elles i són uns apassionats de l'esport aquàtic.

És per això que hem decidit orientar aquest projecte a grups escolars, amb els que realitzarem un lleure educatiu. Un lleure on hi haurà un aprenentatge constant i en un parc natural únic com és lo nostre Delta.

També amb la projecció d'impartir el mòdul de "guia en el medi natural aquàtic" del "CFGM Guia en el medi natural i de temps de lleure". 

DELTASPIRIT al MÓN

Un alumne que es va iniciar amb nosaltres al món kitesurf ha estat un dels promotors de DELTASPIRIT. Professor d'un Cicle d'Esports, el Quim ens ha impulsat a enfocar DELTASPIRIT a grans grups i també a realitzar diferents esdeveniments per atraure gent a descobrir l'entorn del Delta. 

IMG_3755.HEIC.heif

GALERIA D'IMATGES

CONTACTE

ENS ENCANTARIA SERVIR-TE